Kiszonki z Radwanic
Jak to się zaczęło
Gdy w 1980 roku przez Polskę przetaczała się fala strajków, odbywały się Zimowe Igrzyska
Olimpijskie, a Czesław Miłosz otrzymał Nagrodę Nobla, w małej wsi pod Wrocławiem moi rodzice Waldemar i Wiesława zaczęli swoją 40-sto letnią przygodę z kiszarnią kapusty i ogórków. Porzucili swoje dotychczasowe życie i zrobili krok w nieznane. Dziś to my – Sylwia i Bartek – postępując zgodnie z ich standardami dzielimy się z Wami zdrowiem. Przygotowujemy nasze produkty od ziarenka na stół. Każdego roku na naszych polach rodzą się ogórki, a tuż obok w promieniach słońca dojrzewa kapusta. W niedalekim sąsiedztwie dorasta koper i czosnek, no i marchew – to też nasza duma. Wszystkie nasze przetwory to efekt pracy wielu osób zaangażowanych w tworzenie czegoś zwyczajnie dobrego. Nasza praca to trud, często walka z naturą, ale i ogromna satysfakcja i radość, że mamy swój udział w propagowaniu zdrowego sposobu odżywiania, zdrowego stylu życia. Dołącz do nas już dziś!
Kto teraz za tym stoi?
Sylwia
Zagorzała czytelniczka, marzycielka, z ogromnym głodem podróży i nieograniczoną wyobraźnią. Szefowa działu promocji i dystrybucji detalicznej.
Bartek
Pasjonat motoryzacji, perfekcjonista sporo wymagający od siebie i innych, twardo stąpający po ziemi, zaangażowany zawsze na 110% . Szef działu produkcji i dystrybucji hurtowej.